Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Tandvårdsrädd

På Dagnelidkliniken vi vill alltid erbjuda en tandvård med känsla för individens särskilda behov där ledord som empati, omtanke, känsla och värme är vägledande. Med våra metoder för t.ex. bedövning och röntgen kan vi åstadkomma en smärtfri behandling och en behaglig liksom en helt ny upplevelse inom tandvård. Dessutom har vi lång erfarenhet av tandvårdsfobi/tandläkarskräck, där vi idag kan erbjuda Dig en fullständig rehabilitering av din rädsla.

De flesta som bär på en rädsla för tandvård har på något sätt farit illa och dessa negativa upplevelser skuggar synen på tandvård. På Dagnelidkliniken ser vi till just Dina unika behov och med ett team av duktiga tandläkare samt legitimerad psykolog Jakob Wood och legitimerad psykolog Mikael Schierenbeck, har vi möjligheten att ändra dina känslor inför behandlingssituationen.

Hur går det till?

Oftast startar behandlingen med att Du under samtal får bearbeta och finna lösningar på oron och rädslan. Målet är att Du sedan upplever en trygghet för att kunna behandlas hos någon av våra tandläkare. All behandling sker i samråd med Dig som kund och med personer med behörighet från Landstingets Tandvårdsenhet för att behandla personer med tandläkarskräck. Den som är extremt tandvårdsrädd har under vissa förutsättningar rätt till tandvårdsstöd för fobibehandling med viss tillvänjande tandvård.

Är du tandvårdsrädd och önskar komma i kontakt med oss på Dagnelidkliniken?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig direkt.

Captcha-kod

Redo för problemfria tänder?

Ring 031 – 386 92 00
Boka tid för behandlingar

Öppettider:
Måndag - Torsdag: 8.00 - 18.45
Fredag: 8.00 - 14.00
 

Telefontider:
Måndag - Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 14.00