Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Var med och ta bort väntetiderna till specialisttandläkare.

Här på Dagnelidkliniken arbetar specialister inom samma områden som inom den offentliga vården. Genom att remittera dina patienter till oss får de specialisthjälp, utan väntetid och till samma kostnad. Efter specialistbehandlingen gör du uppföljning och tar hand om din patient precis som vanligt.

Alla remittenter är välkomna till våra utbildningar och study clubs. Till Folktandvårdens medarbetare har vi satt samman ett speciellt utbildningsprogram.

Läs mer om våra utbildningar och study clubs här.

Skicka en remiss.

Du kan skicka en remiss till oss redan nu. Fyll i formuläret här nedanför. Det skickas kodat med ett lösenord till oss . Vill du skicka en remiss med vanlig post eller C-takt Link kan du scrolla vidare nedåt.

Captcha-kod

Ladda hem C-takt Link

C-takt Link är det snabbaste och smidigaste sättet att skicka remisser. Alla inom Folktandvården i Västra Götaland får kommunikationsverktyget C-takt Link, helt kostnadsfritt av oss på Dagnelidkliniken. Detsamma gäller även privata remittenter.

Du kan använda både mobilen och datorn för att skicka remisser, terapiplanera, diskutera med kollegor och tandtekniker och kommunicera med Försäkringskassan.

Vi hjälper dig med installation, lösenord och ser till att du snabbt kommer igång. Kontakta oss genom formulär nedan för att få ditt personliga användarnamn och lösenord.

Länk till C-takt Links hemsida

Ladda ner C-takt Link (version 2.1 för Windows)

Captcha-kod

Skicka via post

Du kan enkelt via vår hemsida skriva ut en remissblankett på PDF om du hellre vill sända per post med t.ex. konventionella röntgenbilder. Önskar du skicka remissblanketter till kliniken, kan du antingen ringa tel 031-386 92 00 eller maila oss med förfrågan på [email protected].