Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

DAGNELiDkliniken

Möt en tandklinik som vill få dig att njuta av besöket

På Dagnelidkliniken har vi tänkt lite annorlunda. Bland annat finns vi utanför centrum, i helt moderna lokaler som är perfekt anpassade för dina och våra behov. Självklart med gratis parkering utanför dörren!

När du öppnar dörren kommer du att tro att du gått fel, eftersom det inte luktar tandläkare. Det obehaget vill vi bespara dig och alla våra gäster, eftersom den typiska ”tandläkarlukten” är så förknippad med smärta och tråkiga upplevelser. Vi använder helt andra medel och dofter, för att hålla rent.

Sedan vill vi inte att det ska göra ont. Därför använder vi en sprutfri och skonsammare bedövningsmetod som heter Wand i alla behandlingsrum. 

Nyfiken på hur vi har det? Se en kort film från Dagnelidkliniken här

Nu har den digitala revolutionen nått tandläkarstolen

Dagnelidkliniken använder enbart den nya, digitala röntgentekniken. På alla stolar sitter det dataskärmar där vi ser röntgenbilder på dina tänder och kan diskutera olika lösningar och behandlingsalternativ. 

Alla våra behandlingsrum är utrustade med bedövningstekniken Wand. En ny, helt smärtfri teknik som är mycket uppskattad av barn och alla med tandvårdsrädsla. Här slipper du klassiska bedövningssprutor. 

Digital avtryckstagning ger många fördelar

Tack vare den nya tekniken kan vi på Dagnelidkliniken arbeta kostnadseffektivt och samtidigt ge dig bättre kvalitet och hållbarhet. 

Genom digital teknik kan vi många normalt undvika traditionell avtryckstagning med avtrycksmassa, vilket många tycker är obehagligt. Istället tar vi ett digitalt avtryck med en särskild kamera. Sedan kan tandteknikerna i huset både designa och framställa en lagning, onlay eller krona i porslin - allt under samma besök och på en och samma dag. 

Tekniken med digitala avtryck ger oss möjligheter att återskapa ditt leende och dina tänders funktion, med större komfort och utan långa väntetider.

Läs mer i avsnittet om estetisk tandvård

Dentallaboratorium under samma tak.

På Dagnelidkliniken utförs det tandtekniska arbetet i våra lokaler. Det säkerställer högsta möjliga kvalitetskontroll och snabb tillgång till de senaste teknikerna och metoderna. Det innebär också att tandteknikern kan arbeta med färgtagning när du är här och kan diskutera form för bästa tänkbara estetik direkt med dig.

Bättre kvalitet och service
Den täta kontakten mellan tandläkare och tandtekniker ger en ovanligt hög servicegrad där dina tänder blir färdiga samma dag (eller vecka beroende på omfattning). För dig innebär det kortare behandlingstid, inga väntetider och individuellt anpassad behandling.

All tandvård under ett tak

På Dagnelidkliniken finns akuttandvård, allmäntandläkare, tandhygienister, specialister, tandtekniker, tandblekning, tandimplantat och psykologer. Och inga väntetider.

One-stop-shop för dina tänder

Från tandblekning till tandkirurgi. Vi har samlat all tandvårdskompetens hos oss. Oavsett om du har akut tandvärk eller behöver specialisttandläkare eller implantat.

Här är vi på Dagnelidkliniken

Marcus2019.png
Marcus Dagnelid
Leg Tandläkare, Klinikchef, VD, Specialist i oral protetik
27.png
Christer Dagnelid
Leg Tandläkare, Forsknings- och utvecklingschef, Specialist i oral protetik
Untitled-3_73.png
Ingvar Ericsson
Leg Tandläkare, Professor i oral protetik, Specialist i parodontologi
04.png
Christer Lennárd
Leg Tandläkare
Christian_178x178_v2.png
Christian Stangenberg
Leg Tandläkare
13.png
Anders Rohlin
Leg Tandläkare
SYLVIA MILLEDING.png
Sylvia Milleding
Leg Tandläkare
Untitled-3_83.png
Zoran Ristevski
Leg Tandläkare, Specialist i oral kirurgi
29.png
Eva Dagnelid
Leg Tandhygienist
Sabina_178x178_v2.png
Tara Sandström
Leg Tandhygienist
06.png
Ingela Ferm
Leg Tandhygienist
02.png
Elaine Karlsson
Leg Tandhygienist
Ny_David Aglind.png
David Aglind
Leg Tandhygienist
Untitled-3_75.png
Sara Gillvén Tassopoulou
Tandsköterska, Klinikkoordinator
Karinaohjne hemsida.png
Karina Öhjne
Tandsköterska
18.png
Gladis Soliz
Tandsköterska
26.png
Monika Flodin
Tandsköterska
07.png
Susanne Grandell-Johansson
Tandsköterska
21.png
Elin Herbertsson
Tandsköterska
elisabeth.ny.png
Elisabeth Winther
Tandsköterska
Sanna.png
Sanna Karlsson
Tandsköterska
22.png
Lina Röing
Receptionist
johanna.png
Johanna Harrysson
Receptionist, resursplanering
15.png
Karin Karjalainen
Ekonomiassistent
Untitled-3_51.png
Mikael Schierenbeck
Leg Psykolog

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vi är Dagnelidkliniken - en helt ny typ av tandvårdskedja 

På våra kliniker behandlar vi varje kund som unik, med fokus på att ge den bästa tänkbara upplevelsen inom tandvård. Är du redo för nästa steg i din karriär? Välkommen att läsa mer här.