Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Notiser

Vi på Dagnelidkliniken lägger stor vikt vid bra kontakt med våra patienter och kunder. I våra notiser ger vi råd och delar vår vardag på kliniken. Lär känna oss lite bättre här.

  • Publicerat:

  • 01 Sep, 2020
  • Kategorier:

Tips från våra tandhygienister

Allt hos oss utgår från dig. Du ska må bra, få en skön och avkopplande stund, samtidigt som vi tar hand om dina tänder. 

Några som du träffar här är våra fem tandhygienister. Ingela Ferm, Eva Dagnelid, Elaine Karlsson, Tara Sandström och David Aglind. Ett glatt gäng vars mål är att hjälpa de som behöver deras hjälp. 

”Jag älskar människor, det kan låta sådär klyschigt, men jag tror det är en del i meningen med tillvaron. Att få ordning på sina tänder så man kan le ordentligt och få dem att sitta, att få vara frisk i munnen. Det ska kännas bra att ha besökt oss som tandhygienister, minimalt med smärta och obehag. Det är så vi jobbar här”, säger David Aglind.

”Till oss kommer det många patienter som har drabbats av tandlossning och det är alltid glädjande att se hur fina resultat man kan få efter fullföljd behandling. Ett bra behandlingsresultat grundar sig självklart i professionen, men det är också viktigt att patienten själv följer våra råd i sina dagliga rutiner. Vi har också många patienter som är tandvårdsrädda och det ligger oss varmt om hjärtat att få möjlighet att hjälpa dem. Först och främst till en bättre tandhälsa, men även som ett led i att bli kvitt obehaget i att gå till tandläkare eller tandhygienist. Vi har många patienter som nu kommer till kliniken med lättare steg än tidigare”, säger Elaine Karlsson. 


  • Publicerat:

  • 01 Jul, 2020
  • Kategorier:

Victorias resa för ett friskt leende - del 5

Nu får vi äntligen se det färdiga resultatet. Under 4 tillfällen har vi innan kunnat följa Victoria som genomgår en estetsik tandvårdsbehandling. Hör henne berätta om resan och det färdiga resultatet.