Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Notiser

Vi på Dagnelidkliniken lägger stor vikt vid bra kontakt med våra patienter och kunder. I våra notiser ger vi råd och delar vår vardag på kliniken. Lär känna oss lite bättre här.

  • Publicerat:

  • 17 Apr, 2020
  • Kategorier:

Vi är Dagnelidkliniken

Tandvård utöver det vanliga. Vad innebär det?

För oss innebär det att vi lägger extra kraft och vikt på hur det doftar, låter och ser ut i våra väntrum. Det innebär att vi erbjuder alla våra kunder och patienter eget framtaget Fairtrade kaffe. Nyfiken på hur vi har det? Se presentationsfilmen här  


  • Publicerat:

  • 23 Mar, 2020
  • Kategorier:

Hygienrutiner på Dagnelidkliniken

Omsorg och trygghet för våra kunder är alltid vår högsta prioritet, det hoppas vi att ni alla upplever och vet sedan era tidigare besök hos oss. I läget som vi befinner oss i nu, förstår vi att det finns många frågor kring säkerhet och hälsa. Vi vill därför passa på att berätta lite mer om hur vi arbetar med våra hygienrutiner och andra åtgärder för att du ska känna dig trygg i ditt besök hos oss. 
 
Som alltid följer vi strikt de uppsatta hygienrutiner och regler för smittskydd som styrs av Socialstyrelsen och sammanfattas av Tandläkarförbundet. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade i kommunikationen från Folkhälsomyndigheten och vi planerar och arbetar efter de rekommendationer som ges på nationell – och lokal nivå. Även om vi gärna hälsar er välkomna undviker vi för närvarande att ta i hand och rekommenderar att man håller ett tryggt avstånd i väntrum gentemot andra kunder.
 
Utöver detta ger vi alla er som besöker oss möjligheten att direkt komma in till behandlingsrum i väntan på tandläkare eller tandhygienist. I våra besöksytor finns handsprit tillgängligt och vi kan lösa betalning för behandling både via Swish eller faktura Payzmart för att undvika möjlig kontakt med betalterminal.

BOKA  TID HÄR