Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 03 Jun, 2019

Victorias resa för ett friskt leende - del 2

Se nästa del där vi följer Victoria som genomgår en estetisk tandvårdsbehandling. Hör hennes tankar och funderingar kring mötet med tandläkare och hur hon ser på hennes behandling.

Victoria träffar i del två Marcus Dagnelid där de tillsammans går igenom och planerar vad som blir bäst i Victorias fall. 

Marcus Dagnelid är tandläkare, specialist i oral protetik, klinikchef och VD på Dagnelidkliniken. Han menar att det är otroligt viktigt att alltid utgå från den enskilda individens önskemål när det kommer till den estetiska tandvården.

– Och samtidigt bevara det naturliga i ett leende. Många gånger kan en behandling vara mycket enklare än vad kunden tror och något som man dragit sig för att söka vård för blir plötsligt möjligt.
– Vi ser alltid till att ligga i framkant vad gäller både diagnostik- och behandlingsmetoder där vi med spetskompetens kan lösa alla typer av behandlingar hos oss, avslutar Marcus Dagnelid.

Se andra delen i Victorias berättelse här.

 

Läs mer om estetisk tandvård här. 

 

Se första delen i Victorias berättelse här. 

Dela