Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 27 May, 2020

Välkommen Sylvia

Vi välkomnar en ny kollega till teamet på Dagnelidkliniken. Sylvia Milleding, leg. tandläkare med över 12 års erfarenhet började hos oss under våren. Vi är väldigt glada att kunna välkomna Sylvia till Dagnelidkliniken. 

För att du som kund och patient ska känna dig trygg hos oss tycker vi att det är viktigt att du vet vilka du möter och vilka vi är som tar hand om dig och dina tänder.  

I min roll som tandläkare på Dagnelidkliniken ser jag fram emot att i en trygg och kreativ miljö möta mina patienter. Att erbjuda en professionell och personlig tandvård utöver det vanliga är något jag alltid strävar efter. Med hjälp av den nyaste tekniken inom tandvård samt ett kliniskt samarbete med specialister och tekniker är jag motiverad att guida mina patienter till det leende dom önskar sig.

Tandvård är en livslång resa med många utmaningar och jag ser med glädje fram emot att få dela och leda mina patienter genom just denna resa. Vi ses på kliniken!

 

Boka tid till tandläkare Sylvia Milleding här
(Välj först tid till tandläkare och sedan Syliva)

Dela