Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 05 Mar, 2019

Välkommen hem till oss!

Tandvårdsrädsla är vanligt förekommande och ofta förknippat lukter och intryck man haft tidigare. Så behöver det inte vara! Vi vill välkomna dig hem till oss, till vårt vardagsrum. Välkommen på en kaffe - å ja, du kan träffa tandläkare och tandhygienister här också!

Tandvårdsrädsla är inte helt ovanligt. Faktum är att många känner ett obehag, en liten knut i magen så fort tandvårdstiden närmar sig. Ofta är detta förknippat med de intryck man har fått genom åren, en lukt eller ljudet av borren.  

Så här behöver det inte vara. Vi vill ge dig en annorlunda upplevelse och därför är våra väntrum skapade som vardagsrum. Vi har fyllt rummen med sånt vi själva tycker om – färgglada kuddar, sköna soffor, blommande orkidéer och mysiga lampor. Här kan du luta dig tillbaka, ta en kopp kaffe, läsa en tidning eller surfa lite. Det är dags att lägga det gamla bakom sig. Glöm allt du tidigare känt, sett och hört om tandläkare. Låt oss hjälpa dig ta hand om dina tänder och dig. Varmt välkommen hem till oss.

Dela