Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 26 Feb, 2019

Välkommen Cimia!

Vi på Dagnelidkliniken vill att du ska må bra och få en skön avkopplande stund hos oss. Vi brinner för att leverera en annorlunda upplevelse under ditt tandvårdsbesök och vi är glada över att få välkomna ytterligare en medarbetare som delar samma passion för tandvård som vi. 

Varmt välkommen Cimia Kohestani, leg Tandläkare. 

Så Cimia, varför blev du tandläkare?
Jag är en väldigt social person och har alltid velat jobba med människor. Drömmen var att hitta ett yrke där jag kan hjälpa människor och samtidigt göra någon slags nytta för samhället. Det känner jag verkligen att jag får som tandläkare. 

Vad är det bästa med ditt yrke?
Jag tycker om att få människor att må bra över sig själva, det ger mig genuin glädje. 
Som tandläkare kan det handla om att hjälpa någon att återfå sitt leende, att återställa en funktion på en skadad tand, att lindra smärta eller hjälpa en person med tandvårdsrädsla att övervinna den.

Oavsett anledning till besöket så vill jag alltid att människor som varit hos mig lämnar med en bättre känsla i magen än de hade innan. Självklart har jag höga kvalitetskrav på det arbete jag utför på tänderna, men det är minst lika viktigt att ha en bra relation med människan framför mig. Det finns ingenting som är lika givande som möjligheten att kunna hjälpa människor att må bra. 

Vi säger varmt välkommen till Dagnelidkliniken Cimia. Vill du boka en tid hos Cimia eller någon annan av våra tandläkare eller tandhygienister, boka din tid direkt här på webben eller ring 031-386 92 00. 

Dela