Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 26 Sep, 2018

Tidens tand och allt det där

Många saker gör att våra tänder missfärgas och blir mörkare med tiden. Kaffe, te, lagningar, starka färgämnen i läsk och tobak. I vissa fall antar tänderna en mörkare nyans trots att man sköter om dem. Det finns således många anledningar till varför många väljer att göra en tandblekning. På Dagnelidkliniken erbjuder vi en rad olika alternativ.

Tack vare nya material och tekniker kan vi idag återskapa tänders färg och form, och ge våra kunder möjlighet att få tillbaka självkänslan som ett vitare leende för med sig. Innan du gör en tandblekning är det viktigt att du genomgår en undersökning för bästa möjliga resultat; tänderna ska vara friska och fria från både hål och beläggningar. Vi kan inte understryka vikten av god tandhälsa och rekommenderar därför besök hos tandhygienist innan du genomgår behandlingen, men naturligtvis även efteråt. En bra utförd tandblekning är ett bra komplement till andra estetiska korrigeringar. När du bleker dina tänder hos oss på kliniken räcker det oftast med en behandling för att åstadkomma bra resultat. De kunder som genomgår en behandling behöver normalt sett inte komma tillbaka för upprepade behandlingar. Vid klinikblekning genomförs behandlingen av tandhygienist, med hjälp av ljus som aktiverar gelen, för snabbt och effektivt resultat. 

Blekning i hemmets lugna vrår

Vi erbjuder även hemblekningsgel med individuellt framställda blekskenor för de kunder som känner att de vill göra jobbet själva. Blekskenor tillverkas av våra tandtekniker och certifierad personal guidar och rekommenderar hur länge hemmabehandlingen bör pågå för önskat resultat. Glöm inte att ta bilder innan du påbörjar behandlingen.

Dela