Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 27 May, 2019

Stipendiater Dagnelidkliniken

Stort grattis till Carl Rosenholm & Emma Borgsom i förra veckan tilldelades Dagnelidklinikens stipendium!​​​​​​
Stipendiet har vi tagit frm i samarbete med Forsgårdens golfklubb för att vi vill uppmuntra aktiv ungdomsidrott. Carl och Emma är fantastiska förebilder, något som vi tycker ska uppmuntras! 

Emma & Carl är fina förebilder för Forsgårdens alla juniorer, både bland killar och tjejer.

Vid spel med klubbens representationslag har de visat härlig laganda och bidragit starkt till fina placeringar i tävlingar, på och utanför klubben.

Tillsammans med övriga lagkamrater skapar de en god lagsammanhållning och positivt utvecklingsklimat för kommande generationer. De har även visat prov på fina ledaregenskaper, hög träningsnärvaro i gym och golf, samt att förnyelse, träning och långsiktighet skapar utveckling. Kurvan pekar uppåt och detta stipendium kommer vara en starkt bidragande faktor till fortsatt utveckling och engagemang inom golfen.

Dagnelidkliniken & Forsgårdens GK gratulerar till stipendiet och önskar Emma Borg & Carl Rosenholm all lycka med sin fortsatta golfkarriär.

Dela