Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 01 Mar, 2018

Specialistvård utan väntetider!

Du vet väl om att det är ditt val att välja vilken tandklinik du skall och vill gå till? Hos oss får du den behandling du är i behov av och du slipper långa vårdköer...

På Dagnelidkliniken har vi nämligen samlat allmän- och specialisttandvård under samma tak. Så oavsett om du behöver tandblekning, implantat eller bara bli av med lite tandsten så finns vi här för dig. Utan köer och onödig smärta och värk. Vi utgår alltid från dig. Du ska må bra, känna dig avslappnad. Samtidigt ska du få den bästa tandvård du kan föreställa dig!

Kanske är du patient på Folktandvården i nuläget, men i behov av omgående specialistvård? Då kan du be din tandläkare att remittera dig till oss på Dagnelidkliniken. Eller så listar du dig hos oss här och nu genom att fylla i det här formuläret. När formuläret är inskickat till oss lovar vi att återkoppla inom 24 timmar (gäller veckodagar) med en tid för ett första besök inom kort. Välkommen till oss!

Dela