• 18 Jun, 2020

Säg hej till Sara, Klinikkoordinator på Dagnelidkliniken

Hej Hej,
Mitt namn är Sara, och jag jobbar som tandsköterska och klinikkoordinator på Dagnelidkliniken.
Mig träffar du inne hos Marcus Dagnelid och när jag inte jobbar tillsammans med Marcus team arbetar jag med resursfördelning, kompetensutveckling utav personalen och kvalitetssäkring inom kliniken.

För mig är ordning och reda A och O. Att vi kan hålla en hög kvalitet på vår vård, omhändertagande och hygienarbete är otroligt viktigt för mig. Det skapar trygghet för både personal och kunder.
Det jag tycker är extra roligt som tandsköterska är att få följa våra kunder på deras tandvårdsresa till en bättre munhälsa, leende, och funktion. Det som jag brinner för som klinikkoordinator är att se att vår personal utvecklas och att tillsammans med mina kollegor sträva efter en rofylld och trygg tandvårdsupplevelse för dig.

Mitt mål är att du som kund skall känna dig trygg och välkommen till oss.
Vi ses.