Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 01 Oct, 2018

Säg hej till Estetik Direkt

Estetik Direkt är skönhetskliniken som erbjuder kosmetiska tjänster av högsta kvalité, men där din trygghet som kund är vår absolut högsta prioritet. Vår passion för våra kunders upplevelse och det engagemang vi har under hela processen är det som skiljer oss från många av våra konkurrenter.

Legitimerad personal och toppmodern teknologi

Personalen har masterutbildning med många års erfarenhet och med ett öga för estetik. Dessutom är de certifierade av Mareli Medical. Kliniken har gällande patient-, ansvars- och yrkesförsäkring, så att du som kund känner trygghet under hela din behandlingsprocess. Och eftersom vi jobbar tight med Dagnelidkliniken kan vi även erbjuda estetisk tandvård.

Våra behandlingar

Bland de tjänster vi erbjuder hittar du bland annat Botulinumtoxin typ A, alltså Botox, för pannrynkor och rynkor runt ögonen, samt ögonbrynslyft och veck mellan ögonbrynen. Vi erbjuder också fillers för kinder, käklinjen och läppar och med Plasma pen kan vi krympa överflödig hud, påsar och rynkor. Estetik Direkt är även återförsäljare av de högklassiga skönhetsprodukterna från Neostrata.

Är du nyfiken på våra behandlingar och hur vi jobbar, besök oss på estetikdirekt.se och läs mer. Sedan kontaktar du oss på 031-386 92 00 för att boka en kostnadsfri konsultation.

Dela