Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 28 Mar, 2018

Säg hej till Elaine - en av våra härliga hygienister!

Elaine har en treårig tandhygienistutbildning från Odontologen här i Göteborg och har över 10 års erfarenhet från yrket. Här på Dagnelidkliniken har hon förgyllt vardagen med sin kunskap och sitt härliga leende sedan 2017....

Vi tar en god kopp av klinikens egna specialkaffe, ”Coffee by Dagnelid”, tillsammans och pratar om vad som är Elaines största drivkraft i vardagen här på kliniken. ”Till mig kommer det många patienter som har drabbats av tandlossning och det är alltid glädjande att se hur fina resultat man kan få efter fullföljd behandling. Ett bra behandlingsresultat grundar sig självklart i vår profession, men det är också viktigt att patienten själv följer våra råd i sina dagliga rutiner. Jag har också många patienter som är tandvårdsrädda och det ligger mig varmt om hjärtat att få möjlighet att hjälpa dem. Först och främst till en bättre tandhälsa, men även som ett led i att bli kvitt obehaget i att gå till tandläkare eller tandhygienist. Jag har många patienter som nu kommer till kliniken med lättare steg än tidigare”, säger Elaine.

Tack för kaffet Elaine och tack för att du gör ett så fint jobb för alla här på kliniken!

Dela