Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 26 Apr, 2018

Puts och fix, tandblekning eller tandkirurgi – vi gör allt

På Dagnelidkliniken jobbar vi aktivt med att göra tandvårdsupplevelsen så positiv och trevlig som möjligt. Vi har bland annat jobbat mycket med atmosfären på kliniken för att känslan av att gå till tandläkaren inte ska vara allt för påtaglig. Men det absolut viktigaste är att vi erbjuder all tandvård på ett och samma ställe, och dessutom slipper du som kund vänta orimligt länge innan du får hjälp. Så oavsett om du har väldigt akuta tandvårdsbesvär, eller om ditt behov är rent estetiskt, träffar du en tandläkare eller specialist inom en vecka.

Med regelbundna undersökningar av tandläkare och förebyggande behandling av tandhygienist lägger du grunden för en god tandhälsa. När dina bekymmer är av mer akut karaktär så erbjuder vi snabb hjälp, under ordinarie telefontid kontaktar vi dig på telefon eller mail inom en timme. Gå hit för att bli kontaktad!

På kliniken kommer du snabbt i kontakt med allmäntandläkare, tandhygienister och akuttandvård. Vi har specialister inom flera områden och behandlar allt från enstaka tandförluster till hela bettrekonstruktioner. Vi bygger broar, bryggor, fasader, kronor och tandproteser dagligen och med mycket korta väntetider. Dessutom utför vi estetisk tandvård som till exempel tandblekning och tandreglering.

Vi använder oss av smärtfria behandlingsmetoder och en skonsam bedövningsteknik som kallas Wand. Bedövningen är mer lokal och görs utan stick, istället används en bedövningspenna och injektionerna blir mer behagliga eftersom de görs digitalt.

Så välkommen till Dagnelidkliniken – en allt-i-ett-klinik.

Dela