Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 05 Feb, 2019

Parasportförbundet

I söndags den 3 februari arrangerades Svenska Parasportgalan. Som sponsor vill vi självklart uppmärksamma eventet. Vår kontaktperson på förbundet är Ralf Edström, som många av er kanske känner igen genom fotbollen. Här berättar han varför han har valt att engagera sig i förbundet.

Hej Ralf! Hur kom du att börja arbeta för Paraportförbundet?
Det var för 31 års sedan, när jag fortfarande jobbade Svenska Spel och Radiosporten. Jag hade då en bekant som introducerade mig till Parasport- förbundet. Jag kännde att det var något som jag ville lägga min tid på. Något viktigt, positivt och behjärtansvärt. Det var helt rätt helt enkelt och passade mig väldigt bra.

Varför är det så viktigt?
Det ger så otroligt mycket när man får vara ute och representera sitt land. En stolthet att tävla för Sverige och träffa andra idrottare och likasinnade. Det vill jag stötta och uppmuntra.

Vad kan man göra om man som privatperson eller företag vill vara med att stötta Paraportförbundet?
Det finns så många olika typer av organisationer och bra saker som man kan engagera sig i och stötta, både som företag och som privatperson. Vill man stötta oss så kan man antingen ta kontakt med förbundet här i Göteborg eller huvudkontoret i Stockholm. Får man ett samtal från mig så ta gärna en minut och lyssna. I regel får jag väldigt trevligt bemötande från de jag kontaktar och många tycker att det känns bra att på ett enkelt sätt kunna hjälpa till.

Vill du läsa mer om Parasportförbundet kan du göra det här

Dela