Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 19 May, 2020

Lokalproducerad tandteknik - Lab by Dagnelid

I samma lokaler som Dagnelidkliniken finns även vårt tandtekniska lab, ett full-service lab som kan leverera allt från bettskenor, porslinskronor- och fasader till implantatkonstruktioner, snabbt, effektivt och med högsta standard. Vår ambition är att ge dig som kund och patient absolut bästa tänkbara service och upplevelse. Med egen produktion säkerställer vi både kvalité och service vilket innebär att du får en smidigare och snabbare hjälp än någon annan stans. 

Våra tandtekniker är involverade i allt från terapiplanering, när du som patient och tandläkaren går igenom vad som ska göras och vad ni vill uppnå med vald behandling, till utlämning av det färdiga resultatet. Detta innebär en snabbare och mer kvalitativ process. Tandteknikern slipper tolka bilder för att färg och form ska bli optimal, utan kan i samråd med tandläkaren och dig som patient komma överens och planera arbetet. Vi slipper även transport och logistik med att skicka och ta emot paket och sparar därför både tid och har en mindre miljöpåverkan.   

Hållbart och lokalproducerat helt enkelt! Dessutom har vi längre garanti än någon annan på marknaden. Välkommen in så berättar vi mer!

 

Läs mer om våra behandlingar

Porslinsfasader
Tandkrona

Dela