Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 21 Mar, 2018

En trevligare och smidigare tandvårdsupplevelse

Vi på Dagnelidkliniken älskar tandvård, men de flesta funderar inte gärna på sin tandvård utan ser det som ett nödvändigt ont. Men när du får problem vill du slippa obehag och få hjälp direkt. 

På Dagnelidkliniken har vi samlat all tandvård under ett och samma tak. Här hittar du allt från allmäntandläkare, tandhygienister, specialisttandvård till akuttandvård. Dessutom erbjuder vi estetisk tandvård, såsom tandblekning, tandreglering och porslinsfasader.

Det fina är att vi inte har några köer, så oavsett om du har väldigt akuta tandvårdsbesvär och behöver träffa en specialisttandläkare, eller om dina önskemål är rent estetiska, så erbjuder vi dig som patient att träffa en tandläkare eller specialist inom kort.

Att byta tandläkare låter kanske krångligt, men det är smidigt eftersom alla dina journaler och annan nödvändig dokumentation om dina tänder sparas digitalt. Vi är en privatklinik, men vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du som kund har rätt till samma tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd, som inom Folktandvården.

Så lista dig här hos oss redan idag och upplev en smidig tandvårdsupplevelse. Och du, välkommen till Dagnelidkliniken!

Dela