Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 31 Oct, 2018

Ingen gillar när det gör ont

Visste du att även du som är patient inom Folktandvården kan få specialisthjälp ännu snabbare? Jovisst, för på Dagnelidkliniken har vi nämligen bestämt oss för att minska kötider och den smärta som många patienter upplever när de väntar på att få träffa specialisttandläkare.

Varje år får tiotusentals personer ganska allvarliga problem med sina tänder och får remiss för att träffa en specialist. Så om vi backar bak till siffran igen – 10 000!!!, så inser du kanske att det är en ganska tuff nöt för landets alla tandläkare. Men alla de där remisserna skrivs bara här i Västra Götalandsregionen. Du förstår, det blir långa köer. Upp till två år är inte alls ovanligt, men det är ovanligt jobbigt att gå omkring med obehag så länge.

Det här har vi bestämt oss för att ändra på. För vi tycker att god tandhälsa är en rättighet för alla människor. Dagnelidkliniken är precis som vilken tandklinik som helst. Vi har samma utrustning, de som jobbar här har samma titlar, det kostar lika mycket att få behandling av oss, trots att vi är en privatklinik. Skillnaden? Vi har inga köer. Här får du träffa en specialist inom en vecka från första kontakten. 

Trots att vi är en privatklinik, så gillar vi den offentliga tandvården och tycker det är orättvist att de ska behöva dras med ett system som skapar onödigt långa köer. Därför välkomnar vi både dig som patient och din tandläkare till oss. Nej, det är inget fulknep för att knycka patienter från någon, vi vill bara hjälpa till att snabba på saker och ting. Så om du fått en remiss till specialist och känner att tiden är orimligt lång, säg till din tandläkare att hen remitterar dig till oss. Efter avslutad behandling går du tillbaka till din vanliga tandläkare förstås. Så gå in på här och lista dig redan nu!

Dela