Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 27 Aug, 2018

En osynlig förändring

Minns du skolfotona från mellan- och högstadiet? En ganska skojig promenad längs minnenas allé för vissa, för andra – de som snörpte ihop munnen för att deras tänder pryddes av räls – är promenaden kanske mindre angenäm.

En tandställning med räls gör jobbet. Tänderna flyttas till önskad position, men det tar lång tid, och kan störa vardagen mer än vad som faktiskt är nödvändigt. Utvecklingen har gått framåt och idag går det att nå önskat resultat snabbare, dessutom är dagens alternativ nästintill osynligt.

Det alternativ vi gillar bäst heter Invisalign, en serie specialgjorda tandskenor flyttar dina tänder till sitt beräknade, slutgiltiga läge. Våra tandtekniker tar fram en serie skenor som var och en används i ungefär två veckor vardera och undan för undan flyttas tänderna tills önskat resultat är uppnått. Tandskenorna tillverkas i ett genomskinligt material som heter SmartTrack. Skenorna är bekväma att sätta i och ta ur. Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 2,5 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

Boka tid för konsultation!

Dela