Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 06 Sep, 2018

Du och ditt leende

Det är lätt att avfärda estetisk tandvård som enbart fåfäng, men faktum är att många människor inte är helt nöjda med sina leenden och känner en viss självmedvetenhet kring det här och väljer att inte le fullt ut. Det där går att förändra.

 

Med Digital Smile Design (DSD) har du möjlighet att få precis det leende du alltid velat ha. Vi fotograferar och intervjuar, skapar oss en bild av vem du är och designar ett leende utifrån dig; din personlighet och dina önskemål. Det magiska är att vi genom digital teknik kan skissa och visa upp resultatet innan behandlingen ens är påbörjad. Hör Malin själv berätta om sin DSD-behandling. Malin gjorde sin DSD-behandling här hos oss på Dagnelidkliniken, här berättar hon mer om vad hennes nya leende inneburit för henne och hennes liv. Dagnelidkliniken har unik kunskap inom Digital Smile Design. Ta chansen att få ett leende du verkligen vill ha. Boka tid för konsultation!

Dela