Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 14 Nov, 2018

Det känslostyrda undvikandet av tandläkare

För många kan det vara lite nervöst att gå till tandläkaren, men för vissa innebär det ren och skär skräck – det kanske inte går att genomföra en undersökning, eller ens förmå sig till att boka en tid. Tanken på att kliva in i det tandläkarluktande väntrummet och slås av gamla smärtminnen känns övermäktig. Detta obehag påverkar hur vi tar hand om våra tänder och låser oss från att söka hjälp även när det gör riktigt ont. Men nu är det dags att glömma allt du sett, hört och känt om tandläkare; vi på Dagnelidkliniken är en helt ny typ av tandklinik.

Vår mottagning är mer som ett vardagsrum
Att besöka oss på Dagnelidkliniken är inte som att kliva in på en vanlig tandläkarmottagning. Här möts du inte av någon ångestframkallande tandläkarlukt, nersuttna soffor eller tidningar som bläddrats sönder av stress. Vi har fyllt rummet med sånt vi själva tycker om – färgglada fåtöljer, blommande orkidéer och mysiga lampor. Här kan du luta dig tillbaka, ta en rykande kopp i vår kaffebar och surfa på vårt wifi tills det är dags.

Smärtfri bedövning utan spruta
Vi har alla varit med om den obehagliga bedövningen som sätter sig i hela munnen. Tappad känsel i läppar, tunga och kinder ett par timmar efter ett tandläkarbesök är egentligen helt onödigt. Vi använder en datorstyrd teknik som kallas Wand; en bedövningspenna som bedövar en tand i taget och är helt smärtfri. Vi lovar, vi tar hand om dig som är rädd. Vi är varma och empatiska experter – oavsett om du besöker oss för akut tandvård i Göteborg, för rutinundersökningar eller för specialistvård.

Boka tid för konsultation här. 

Dela