Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 19 Sep, 2018

Det är smart att vara förberedd när det oförutsedda händer

Ibland händer det att tandläkarbesöket blir dyrare än vad kunden hade tänkt sig. Det som skulle vara en rutinundersökning visar sig bli en rotfyllning och en mindre lagning. Oförutsedda saker händer och då kanske du som kund behöver hjälp med finansiering.

Smart finansiering ett knapptryck bort

Som tandläkare behandlar och åtgärdar vi dina tandproblem och väljer alltid den bästa behandlingsmetoden för dig och dina besvär. Vissa behandlingar kostar mer än andra. Om du behöver hjälp med finansiering så är det bara för oss att klicka iväg en Payzmart-faktura till din epost. Med Payzmart väljer du själv om du vill betala hela summan mot faktura inom 14 dagar eller delbetala på beloppet i upp till 24 månader.

Payzmart låter dig bli fakturerad belopp på upp till 60 000 kr utan avgifter och alltid med 14 dagars betaltid. Skulle du behöva dela upp fakturan så gör du det genom att klicka på länken i fakturamejlet från Payzmart. Det finns inga bindningstider på delbetalning och du kan betala in hela fakturabeloppet precis när det passar din plånbok, helt utan extra kostnader.

Läs mer här eller fråga din tandläkare för mer information. 

Dela