Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 07 Oct, 2020

DAGNELIDSTIPENDIET 2020

Vi är mycket stolta över samarbetet mellan oss och Forsgården GK. Varje år får vi möjlighet att  hjälpa två framstående juniorer att utvecklas ytterligare. Forsgården GK har en juniorverksamhet i toppklass och vi är mycket glada för att kunna bidra. 

Ludvig Jexler, idrottsansvarig Forsgården GK
”Dagnelidstipendiet är fantastiskt och ger ungdomar möjligheten att utvecklas ytterligare. Årets stipendiater Lisa och Isak har utvecklats både på och utanför golfbanan. Upplägget har inneburit många timmar individanpassad träning och genom detta har vi kunnat ha kontinuitet och uppföljning varannan vecka en längre period. Träningen har innehållit ett plan för säsongen, styrka/svagheter analys, golfteknik, spelstrategi på golfbanan, närspel, styrka och långsiktighet. Vi på Forsgården jobbar med helheten och genom Dagnelidstipendiet har vi kunnat erbjuda mental coaching samt fysträning tillsammans med PT.”

Isak Ivarsson
”Dagnelidstipendiet har verkligen bidragit till att min utveckling i golfen ökat. Jag har tillsammans med min tränare på Forsgården tagit fram en individuell träningsplan där jag både fått jobba på det jag behöver förbättra och bli ännu bättre på det jag är bra på. Jag upplever att stipendiet har varit väldigt lärorikt, roligt och dessutom bidragit med kunskap till att fortsätta min satsning på bästa sätt.

Jag är otroligt tacksam mot Dagnelidkliniken för denna möjlighet och även mot Forsgården för all hjälp jag fått.”
 

Lisa Ekberg
”Jag tycker det är ett jättebra stipendium som ger mig möjligheten att utveckla mitt golfspel genom individuell träning på Forsgårdens GK. Jag har även fått möjligheten till mental träning och har utvecklats väldigt mycket denna säsongen som golfspelare och mycket är tack vare Dagnelidstipendiet.”

 

Forsgårdens GK som redan i sin vision tar upp juniorverksamheten genom att sträva mot "att vara första alternativet för dagens och morgondagens golfare" gör ett fantastiskt arbete. Stort tack säger vi på Dagnelidkliniken samt ett stort grattis till de välförtjänta stipendiaterna. Vi ser fram emot att följa er!

Dela