Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

  • Publicerat:

  • 20 Nov, 2018

Dagnelid hälsar alla välkomna – tandläkare och privatpersoner

Det här är ingen rekryteringskampanj per se, utan snarare en uppmaning till samarbete. Som tandläkare har vi ju gjort ett val; vi vill hjälpa folk till god tandhälsa, bistå med hjälp till de som känner självmedvetenhet kring sitt leende och de som behöver träffa specialister för olika sjukdomar som drabbar munhålan.

Ingen gillar när det gör ont. 
Vi på Dagnelidkliniken är en privatklinik, men vi gillar absolut den offentliga tandvården. Och det krävs inga hjärnkirurger för att inse att vi har ett köproblem i regionen. Ibland tar det upp till två år att få en rotfyllning, ett implantat eller en brygga. Rätt och slätt: folk väntar onödigt länge på att få hjälp med relativt enkla behandlingar. Dagnelidkliniken fungerar som vilken tandläkarmottagning som helst, vi har hygienister, tandläkare, psykologer och specialister. Skillnaden? Vi har inga väntetider. Vi har över 30 års erfarenhet av käkkirurgi och tandimplantat i Göteborg, så vi är mer än redo att hjälpa till, oavsett hur stort eller litet problem patienten upplever. 

Så låt oss samarbeta bort väntetiderna. 
Varje år skrivs tiotusentals remisser till specialister i Västra Götalandsregionen, och det är ganska många remisser per år och tandspecialist. Så om offentlig och privat tandvård samarbetar kan vi hjälpa många tusen patienter att snabbare få hjälp. Om du som tandläkare remitterar en patient till oss kan vi garantera vård inom någon vecka. Och om du som privatperson undrar hur du kan gå tillväga så kan vi berätta att alla tandläkare kan skriva en remiss till en privat specialist. Och när du är färdigbehandlad så går du tillbaka till din vanliga tandläkare igen. Det bästa av allt, det kostar dig inte mer för att du får vård hos en privatklinik. Vad säger ni? Ska vi hjälpas åt att ta bort köerna tillsammans?

Läs mer om hur man gör här.

Dela