• 27 May, 2021

Aligners - Dagnelidkliniken, del 2 av 3

Följ Sebastian, en av våra patienter och kunder på Dagnelidkliniken. Sebastian genomgår en tandreglering med Aligners, osynliga tandregleringsskenor. I filmen, Aligners Dagnelidkliniken, del 2 av 3 får du följa vad som är nästa steg i hans behandling. Har du frågor kring den här typen av behandling får du svaren här. Sista delen släpps så fort behandlingen är klar och slutresultatet uppnått.

Här berättar Sebastian, en av våra kunder på Dagnelidkliniken varför han valde att starta sin behandling hur han upplever tandreglering med aligners. Sebastian arbetar som model och PT och kommer under 6 månader att genomgå en tandreglering hos Dagnelidkliniken för att räta ut en framtand. Följ honom under hans behandling och få svarar på dina frågor kring tandreglering med aligners.

Se filmen om Aligners här, del 2 av 3

Se första delen av filmserien här, del 1 av 3