• 18 Feb, 2021

Aligners Dagnelidkliniken, del 1 av3

Aligners, osynlig tandregerling, tandregleringsskenor. Ja, det finns många namn som berör Aligners. Är du nyfiken på behandlingen? Har frågor och funderingar på hur en behandling med Aligners dungerar? Läs då mer här.

Vi på Dagnelidkliniken har lång erfarenhet av behandling med Aligners .

Här berättar Sebastian, en av våra kunder på Dagnelidkliniken varför han valde att starta sin behandling hur han upplever tandreglering med aligners. Sebastian arbetar som model och PT och kommer under 6 månader att genomgå en tandreglering hos Dagnelidkliniken för att räta ut en framtand. Följ honom under hans behandling och få svarar på dina frågor kring tandreglering med aligners.

Se filmen här