Ont i tanden eller är det dags för nästa besök? Boka din tid till tandläkaren eller tandhygienisten enkelt här via onlinebokningen.

Digital Smile Design DSD

Få tillbaka ditt leende!
Resan tillbaka till ett vackert leende skall vara fylld av rätt känsla för dig som individ. Vi designar och skapar tänder med människors unika personlighet i åtanke varje dag.

Leende
Ditt leende talar om vem du är, hur du mår och vart du är på väg. Resan startar med dessa förutsättningar och med intervju, foto, modeller av dina tänder och video ger vi dig estetisk tandvård med känsla. 

Skratta
Med ett leende du förtjänar kommer skratten tillbaka. Vi visar dig ditt rätta jag innan behandlingen ens börjat. 

Känn
Upplev ditt nya leende på bild och video i din egen mun. Känn dig som fotomodell för en dag och få känslan av en fantastisk resa inom estetisk tandvård. 

Se
Vår vision för ditt leende blir din direkt via visuella medel och du får med dig det hem redan andra besöket. 

Lev ditt nya leende
Boka tid för en konsultation och ge dig själv starten på ett nytt liv. Leendet är trots allt mycket av ditt självförtroende, din självkänsla och vi är en av få centra i världen med unik kunskap inom Digital Smile Design.

HELA BEGREPPET är baserat på analysen av ditt ansikts- och tandproportioner, med en förutbestämd serie av högkvalitativa digitala fotografier och videor som förstår förhållandet mellan tänder, tandkött, läppar och leende med ansiktsdragen i rörelse och med känslor.

 

DIGITAL SMILE DESIGN (DSD) är ett mångfaldigt konceptprotokoll som ger många fördelar:

- diagnostiska förmågor underlättas genom en extra-och-intra oral estetisk och strukturell utvärdering
- ökad effektivitet av fallpresentation och följaktligen godkännande av fall
- Klinisk effektivitet och förutsägbarhet genom digital teknik

Boka tid för konsultation här

Tillbaka till huvudsidan ESTETISK TANDVÅRD