Vi hjälper dig med akuttandvård, specialister, tandtekniker, familjetandläkare och psykologer. Utan väntetider!  

Notiser

Vi på Dagnelidkliniken lägger stor vikt vid bra kontakt med våra patienter och kunder. I våra

notis er ger vi råd och delar vår vardag på kliniken. Lära känna oss lite bättre här.

  • Publicerat:

  • 26 Sep, 2015
  • Kategorier:

Marcus Dagnelid talade på EAO

Marcus Dagnelid talade på EAO i Stockholm för att belysa den senaste tekniken för att säkerställa implantatets integrering i käkbenet. Marcus föreläste med två professorer, Prof. Peter K. Moy från USA och Prof. Daniel Buser från Schweiz. Publiken var lyrisk efter föreläsningen som även bjöd på lite goda skratt!


  • Publicerat:

  • 10 Aug, 2015
  • Kategorier:

Vi fortsätter växa och söker därför fler tandsköterskor

Dagnelidkliniken är en privat modern tandklinik i Västra Frölunda. Vi erbjuder akuttandvård, allmäntandläkare, specialister, barn- och familjetandläkare, implantat, estetisk tandvård och psykologer. Vi söker dig som känner engagemang för din yrkesroll och vill utvecklas tillsammans med oss för att bli en i teamet.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med traditionella tandsköterskeuppgifter. Du bör kunna se helheten i kliniken samt klara av att hålla flera bollar i luften. Fördel men inget krav om du har erfarenhet av rutiner kring omfattande protetik- och implantatbehandlingar. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Vana av OPUS som journalsystem är meriterande.

Beskrivning av kvalifikationer:
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du passar in i teamet. Du är serviceinriktad, flexibel, ordningssam, trevlig i kommunikationen med patienter och kollegor och har lätt för att samarbeta.

Välkommen med din ansökan!

Svar till eva@dagnelidkliniken.se